Måndag

Ja då va det måndag igen och ledigt för mig då jag har jobbat hela helgen.
Varit en tuff men rolig helg, jobbat med vikarier men de har gått bra fast jag har ju fått ha lite mer ansvar än normalt.
Idag tvättar jag jippie och ska även städa lite hade jag tänkt, vardagssysslor som måste göras, och även lite handling av matvaror står på schemat idag. (Y)
Ja annars har det inte hänt så mycket nytt, snart påsk och lite långledigt, visserligen bara 3 dagar men ändå! :)

Torsdag 3e april

Heej på er läsare! :)

Skrev ett inlägg förra veckan via mobilen men precis när jag var klar så fuckade det sig, vilket innenbar att jag inte orkade skriva ett nytt och det blev inget helt enkelt :p
Idag jobbar jag iallafall kväll och har haft lite sovmorgon vilket var väldigt välbehövligt! Har jobbat tre mornar nu på rad och de känns i kropp o knopp....
Hur det har gått med min nya diet, jadu. Jag avslutade iallafall medlemsakepet hos VV då jag tyckte det var för mycket pengar varje månad (vet med mig att jag inte kommer utnyttja det fullt ut ändå) dumt att tänka så kanske ni tycker men jag känner mig själv vid det här laget haha.
Iallafall så har jag ju försökt ändra på mina matvanor lite grann efter de jag lärt mig via deras hemsida de dagar jag var medlem där. Frukosten har blivit bättre och likaså lunch och middag, försöker tänka efter vilka produkter jag väljer och så blivit lite mer medveten :)
På helgen unnar jag mig och tänker absolut inte på vad jag äter, vill jag äta en bulle, en kaka eller dricka läsk så gör jag det men jag brukar inte ens vara sugen när jag väl FÅR äta :p säkert fler som känner så. Nä nog pratat om mat, de finns kanske roligare saker här i livet.
Har gjort veckostädningen nu så här är finnt över helgen, dock för min egen skull då mitt hjärta inte ska vara hemma :( men ska väl kunna slå ihjäl tiden ändå, har en del roligheter inplanerat! (Y)
Nu måste jag kila, ska ut på en pw med Tess & Thindra! :)
 
hooooooj