Länge sedan..

Det var väldigt länge sedan jag skrev här senast.. Har hänt en hel del saker sen dess iallafall. Tänkte ta tag i att blogga igen då det faktiskt är ganska kul.. ibland.. och när man har tid, som idag då när jag ändå inte har något annat för mig just nu. Hjärtat gick till jobb halv 7 och såklart vaknade jag då och kunde inte somna om, dels för att det var tomt i sängen utan honom och dels för att de är ljust ute nu ju..
I söndags fick jag iallafall ett konstigt ryck när jag var på jobb.. Jag ska börja på viktväktarna!! hrm.. skit svårt kan jag säga nu efter 3 dagar. Söndagens mat var ju katastrof när jag räknade ihop mina poäng. Där ser man så dåligt det är med bullar o sånt som är gott på helgmornar :(
Iallafall. de är väl inte så att jag räknar mig själv som överviktig (vet ju dock inte vad andra tycker men man ska ju vara nöjd med sig själv som man är skapt säger dom) men några kilon kan aldrig vara fel att gå ner, eller iallafall lära sig lite om vad som är bra att äta och inte. Man vet ju att man kanske inte ska äta chips varje kväll eller dricka cola till frukost men menar mest andra saker. Jag tänkte iallafall börja med att ändra mina frukost vanor så får vi se vart det leder. Så idag ska jag o hjärtat åka o handla för kylen ekar tom, dock är det jobbigt att hela tiden behöva tänka på VAD man ska o inte ska äta.
Ikväll ska jag gå på ett zumba pass, jag är riktigt jävla dålig på att dansa men det är så sjukt kul o där kan man verkligen skita i om de ser snyggt ut eller ej, bara man gör det liksom! :)
Och nu vid lunch ska jag ut på en lång pw med min barndomskompis, hennes bebis o vovve! :)

Ha de gööööött!!